top of page
Search

Col·lectiva The Holy Art

Aquesta setmana, del 6 al 10 d'octubre de 2024, he tingut l'oportunitat de presentar la meva obra "Passió" en una exposició col·lectiva organitzada per The Holy Art, un esdeveniment que va reunir artistes d'arreu del món a Barcelona, concretament al vibrant barri de Gràcia.


L'exposició va començar amb una inauguració el diumenge 6, on l'energia de la nit barcelonina va ser protagonista. La calor humana i l'esperit artístic es van barrejar en un ambient acollidor i internacional, creant un espai de trobada entre creadors i amants de l'art.


"Passió", la peça que vaig presentar, és una obra plena de llum i color, fidel al meu estil personal, però també oberta a la interpretació de qui la contempla. Aquesta ha estat una experiència molt enriquidora per a mi, no només pel fet de veure la meva obra exposada, sinó per la connexió que es va generar amb altres artistes i el públic que va visitar la galeria.


Va ser un honor formar part d'aquest esdeveniment, i estic profundament agraït a tots els que van venir a gaudir de l'art. Barcelona, una ciutat tan rica en cultura, ha estat l'escenari perfecte per a aquesta trobada artística.



Video





Comentarios


bottom of page