top of page
Search

De la Passió al Foc

Explorant Nous Territoris Creatius: De la Passió al Foc


Aquestes dues obres que presento avui, Passió i Foc, marquen un nou camí en la meva trajectòria artística. Són dues pintures abstractes que comparteixen una intensa explosió de llum i color, un llenguatge visual que m'és tan familiar en els retrats, però aquí portat a un altre nivell d'experimentació.


Encara que suposen un canvi d'estil, els fonaments artístics es mantenen intactes. He aplicat la mateixa tècnica pictòrica que utilitzo per als retrats, una tècnica inspirada pels grans mestres de la pintura, per capturar no només imatges, sinó també emocions i energia. Amb Passió i Foc, busco traslladar aquestes sensacions a l'abstracció, creant formes que, tot i la seva ambigüitat, transmeten una força palpable.


Aquest viatge cap a l'abstracció no és una ruptura, sinó una evolució natural. Sempre m'ha fascinat la pintura, i m'agrada explorar nous camins dins d'ella. L'experimentació és clau per mantenir la creativitat viva, i amb aquestes obres, sento que estic obrint portes a noves possibilitats, sense perdre l'essència de la meva manera de fer art.



Comments


bottom of page