top of page
Search

Exposició a Paris


Aquest cap de setmana he tingut la meravellosa oportunitat d'exposar tres de les meves obres de manera digital a la galeria Agnès Nord, ubicada al cor de París. La nit va ser fantàstica. La sala estava plena de gent apassionada per l'art, fet que em va sorprendre gratament. La calor de la multitud i l'intercanvi amb altres artistes van fer que fos una experiència encara més enriquidora. Sempre m'he sentit còmode en aquests espais on l'art flueix i les converses són creatives i estimulants.


Després de l'exposició, vaig aprofitar per redescobrir París durant el cap de setmana. Ja hi havia estat de petit, però veure la ciutat amb ulls d’adult ha estat una revelació. París és, sens dubte, una ciutat majestuosa, plena de bellesa, fins i tot sota la pluja. Vaig gaudir capturant amb la càmera cada detall, cada monument i racó que transmeten l'amor per l'art que impregna la ciutat. Des de la seva arquitectura icònica fins als petits cafès, la ciutat no deixa de ser una font d'inspiració.


Aquest cap de setmana no només m'ha permès compartir la meva obra, sinó que també ha estat una font de creativitat i aprenentatge. Un record inesborrable que guardaré tota la vida. Feia 15 anys que no agafava un avió degut a problemes de salut però em sembla que repetire aviat. Fins la pròxima!














Comments


bottom of page